Kiemelt hírek Sport Szentes

Vidám, fiatalos „Mozdulj!”

A szentesi Terney Béla Kollégium és az Invokáció „Segítségül Hívás” Alapítvány szervezésében június 13-án rendezték meg a 27. „Mozdulj!” testvér-kollégiumi sporttalálkozót, amelyen a házigazdákon kívül az egri és az Ógyallai (szlovák) kollégiumok diákjai vettek részt.

A dr. Papp László Városi Sportcsarnokban Kertész Ildikó, a helyi kollégium igazgatónője nyitotta meg a találkozót, majd három helyszínen kezdődtek a sportesemények.
A fiúk kispályás labdarúgó mérkőzéseit a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban, a lányokét a Klauzál Gábor Általános Iskola tornatermében rendezték,

A nemrégiben átadott Szabadidőparkban (Új utca) asztalitenisz versenyen, FitDance és Aerobik programokon vehettek részt a fiatalok.
A Szentesi Egészségfejlesztési Irodával közös szervezésben itt vérnyomás-, vércukor-, testzsírszázalék-mérést is végeztek.

A kánikulai meleg ellenére a „megérdemelt” közös ebédet a Központi konyha ebédlőjében fogyasztották el a kollégisták, majd az ünnepélyes eredményhirdetés és a díjak átadása zárta a sporttalálkozót.

 

 

Az eredmények:

Asztalitenisz:
1. Galambos Sámuel
2. Besenyői Ákos
3. Józsa Tamás

Lány foci:
1. Ógyalla
2. Szentes
3. Eger
Legeredményesebb játékos:
Horváth Rebeka Fanni

Fiú foci:
1. Ógyalla
2. Szentes I.
3. Szentes II.

Legeredményesebb játékos:
Kisiván Zsolt

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2818044714933334

Vélemény, hozzászólás?