Kiemelt hírek Szentes

Vidám gyermeknap a Kisérben

A Szentesi Farkas Antal Utcai Óvodában június 8-án tartották meg a hagyományos gyermeknapot, ahol minden a gyerekekről szólt, ezen a napon (majdnem mindenben) az ő akaratuk érvényesült.

Persze ők ezt fel sem foghatták, hiszen összesen hat helyszínen zajlottak a programok, az egyikről a másikra folyamatosan mentek, így csak örülni fog idejük.

Nagyon népszerű volt az ugráló vár, nagyon izgalmas volt a különböző talajon történő séta, nagyon érdekes volt a madármentésről szól foglalkozás és filmvetítés, nagyon fárasztó volt a sportos akadályverseny. Nagyon finom volt a korlátlan mennyiségű palacsinta, nagyon vidám volt a SZIA koncert. (Ezeket az ovisoktól hallottuk.)

Akik mind ebben segítettek, dolgoztak: a szülők, Apavári Györgyné, a Szentesi Madármentő Állomás vezetője, a Szimpatikus Apukák (Anyuka) együttes (SZIA), a polgárőrök, és természetesen az óvoda dolgozói.

És hogy milyen volt a hangulat? Íme:

Gyermeknap a Farkas A. oviban

Vidám gyermeknap a KisérbenA Szentesi Farkas Antal Utcai Óvodában június 8-án tartották meg a hagyományos gyermeknapot, ahol minden a gyerekekről szólt, ezen a napon (majdnem mindenben) az ő akaratuk érvényesült.Részletesebben itt olvashat erről:http://hir45.hu/vidam-gyermeknap-a-kiserben/Képek a programokról:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2052843151453498

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2018. június 8.

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?