Hírek Szentes

Vidám hangulat = Pollákos gólyabál

A Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola szeptember 28-án, az intézmény tornatermében, valamint a környékén rendezte meg a már hagyományos Gólyabálját.  A program a szokott módon, az Eskütétellel kezdődött, melynek során „hivatalosan” is az iskola polgárai lettek a két kilencedik osztály diákjai.

A rendezvény egyik része külső helyszínek valósult meg, többek között ÁFA-s számlát kellett hozni a lehető legkisebb összeggel (volt 0 Ft-os számla!); vagy a sétáló utcán gyerek motorral közlekedve kellett a járókelőkkel selfie-t készíteni.

A feladatok másik részét a tornateremben kellett megoldani. Például láthatott a közönség lufi borotválást, lisztfújást, lufi fújást fekvőtámasz közben, gördeszkás WC-pumpás sorversenyt és még sorolhatnák, összesen 11 feladat volt.

Természetesen, mint minden Gólyabálban itt is választottak Gólyakirályt és Gólyakirálynőt, akiket Gila Olga smink mester a címűknek megfelelően „átvarázsolt”.

A tanárok is részt vettek a „buliban”. Például Molnár Norbert ésFehér Bertalan tanárok (bekötött szemmel) számítógép összeszerelésben versenyeztek.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

 

 

Vélemény, hozzászólás?