Hírek Kiemelt hírek Szentes

Vidám hangulatban várták a Mikulást, közben felkapcsolták a díszkivilágítást

A Szecessziós Házba költözött a Mikulás előszobája, és december 4-én fogadta a gyermekeket és szüleiket. A szentesi önkormányzat Mikulásváró ünnepségén először a Ház előtt a Mátéffy utcai ovisok mutatták be karácsonyi műsorukat, majd óvodás társaikkal közösen meggyújtották a városi díszkivilágítást, vagyis „néhány kapcsolóval kellett felgyújtani a lámpákat”.

Ezeket a pillanatokat látják:
https://youtu.be/VaP7KHIPRjg

Szirbik Imre polgármester is köszöntötte az egybegyűlteket, majd a Szecessziós Házban folytatódott a Mikulást váró ünnepi esemény. A Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola és Óvoda picinyei is bemutatták ünnepi műsorukat, majd a polgármester, dr. Demeter Attila alpolgármester és Antal Balázs Tibor, önkormányzati képviselő és bizottsági elnök adta át a korábban meghirdetett rajzpályázat nyerteseinek az ajándékokat.

A termekben karácsonyi kézműves foglalkozásokat tartottak a Rákóczi utcai óvoda pedagógusai, Vörös Zoltán bohóc- és bűvészmutatványok kíséretében lufikat hajtogatott, a gyerekek legnagyobb örömére. A Petőfi Café munkatársai erre az alkalomra készített muffinokat osztottak.

Végül a Csiga duó gyermekkoncertje zárta a programot.

Képek:

Vidám hangulatban várták a Mikulást, közben felkapcsolták a díszkivilágítást

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2017. december 4.

Vélemény, hozzászólás?