Kiemelt hírek Sport Szentes

VII. Speciális Olimpia Nyári Nemzeti Játékok 1. nap – képek

Augusztus 27-én elkezdődtek VII. Speciális Olimpia Nyári Nemzeti Játékok versenyei. 16 sportágban több mint 700 versenyző vállalta a megméretést. 
Az idő nem igazán volt sportolásra alkalmas (sőt, kifejezetten rossz volt), de a résztvevők és a szervezők egyet akartak: legyenek meg a versenyek.
Jó hangulatú, helyenként igen izgalmas csaták zajlottak azon a hét helyszínen, ahol jelen volt a Szentesi Gyors. Öröm volt látnia sportolók arcán a verseny-feszültséget, a küzdeni és győzni akarást.
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek, kerékpár és szabadtéri
A szurkolók között találkoztunk Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózóval, Fábián László olimpiai bajnok öttusázóval, a Magyar Olimpiai Bizottság mb. főtitkárával, Antal László ezredessel, a MH II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred parancsnokával, Lengyel Lajossal, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség elnökével. Ők az eredményhirdetéseknél is segítettek.
Lehet, hogy egy kép erről: 4 ember, szabadtéri és , szöveg, amely így szól: „补木 유키 Special lympic Hungary VII. SPECIÁLIS OLIMPIA NYÁRI NEMZETI JÁTÉKOK 2021. 08. 26-29. Szentes, Szegvár”
Képgaléria – asztalitenisz, kosárlabda, mozgásélmény, judo, atlétika, labdarúgás és kerékpározás:

Vélemény, hozzászólás?