Kiemelt hírek Szentes

Világnapi Családi Nap

Szentesen, a Százszorszép Óvoda április 27-én rendezte meg a XII. Családi Napot. A már hagyományos eseményt az idén, az időjárásra való tekintettel, a Koszta József Általános Iskolában tartották meg.

Szénásiné Csarmaz Márta, a tagóvoda vezetője elmondta, hogy a fő céljuk: a családok együtt tevékenykedve, érezzék jól magukat. A programokat négy világnap köré szervezték: olyan feladatokat szerveztek, melyek kapcsolódnak a Tudományok- a Víz- a Zene- és a Környezetvédelmi világnapjához.

Ennek megfelelően volt többek között horgászat, henna festés, környezetvédelmi- ügyességi játékok, családi vetélkedők, izgalmas fizikai kísérletek, tombola- értékes nyereményekkel.

Mindeközben talán az óvodai Alapítvány támogatását is elősegíthetik, mert az óvodai fejlesztő játékok és eszközök megvásárlásában ők tudnak sokat tenni.

A megnyitón az ovi egyik csoportja – nagy tapsot aratva – adta elő a „Csavard fel a szőnyeget” című dalra szerkesztett koreográfiát, illetve a Szilver TSE fiatal táncospárjai tartottak bemutatót.

Képgaléria:

navigate_before
navigate_next

Vélemény, hozzászólás?