Kiemelt hírek Sport Szentes

VIRTUÁLIS JÓTÉKONYSÁGI FUTÁS

… mert tavasszal a virágok segítség nélkül kinyílnak, de a leégett sportcsarnokért össze kell fognunk, hogy újra kinyithasson!
Rövid történet:
2021. december 28-án reggel 6 órakor lángok csaptak fel a szentesi Dr. Papp László Városi Sportcsarnok épületében. Hatalmas (50 órás) küzdelem után sikerült a tűzoltóknak megfékezni a lángokat, de a tetőszerkezet súlyos károkat szenvedett. A kár több milliárdos lehet. Szentes 25 éve viseli a Nemzet Sportvárosa kitüntető címet. Sportcsarnokunk számtalan országos és nemzetközi versenynek adott helyet, de ezen kívül több városi rendezvény is megtartásra került.(szalagavatók, koncertek, városi farsang, stb.) E létesítmény nélkül megbénult városunk sportélete.
Szentes lakói egy emberként fogtak össze, és tenni akarásukat jótékonysági rendezvények során fejezik ki, adományaikat az alábbi számlaszámra teljesítik.
Ezt az összefogást szeretnénk kiterjeszteni országos szintre is, jelen esetben a virtuális jótékonysági futórendezvényünkkel. Kérjük Önöket támogassák városunkat, a jövő nemzedékét, hogy újra felépülhessen sportcsarnokunk! Mi hiszünk a közösség erejében!
A verseny céljai: a futás népszerűsítése, gyűjtés a szentesi Dr. Papp László Városi Sportcsarnok felújítására, egyedi emlékplakett megszerzése választott táv megtételével.
A verseny helye: Magyarország bármely, szabadon megválasztható területe, helyszíne.
A verseny távja: 2, 5, 10, 21, vagy 42 km teljesítése egyéni elképzelés szerint vagy egyéb távok.
A teljesítés módja: futva, sétálva, kerékpárral, gördeszkával, kutyával, vagy görkorcsolyával (a teljesítés tényét nem kérjük dokumentálni és igazolni, de a FB-on meghirdetett rendezvény hozzászólásaiban örömmel látjuk a teljesítők fényképét, pár soros megjegyzéseit)
A nevezés, teljesítés időszaka: 2022. március 1. – május 1. közötti időszak bármely napja.
Díjazás: minden résztvevő, aki a nevezés feltételeit és a távot is teljesíti, a város híres keramikusának, Bors Károlynak az erre az alkalomra készített, egyedi, fehér agyagból égetett, antikolt plakettjét kapja postán (a május 1-jei határidőn túl érkező nevezések esetén plakett postázására nem vállalunk garanciát).
Nevezés:
Az alábbi google űrlapon lehetséges:
Az alábbi számlaszámra küldött 5000 Ft-os nevezési díjjal, mely utalás Közlemény rovatában szükséges feltüntetni a résztvevő nevét és a távot, melyet teljesít. A postázás a google űrlap kitöltése alapján kerül feldolgozásra, így tudjuk beazonosítani a nevezőket.
A nevezés csak a nevezési díj befizetésével válik érvényessé.
SPORTCSARNOK HELYREÁLLÍTÁSÁÉRT
OTP BANK: 11735043-15726920-05980000
A verseny rendezője: Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal
A szervező munkát segítik: Vidovics Zoltán (Ifjúsági – és Sportbizottság elnöke),
Bors Károly (keramikus),
PrinterNet,
Dósai-Molnár Szilvia (futónagykövet),
Kárpáti Lajos (Szentesi Gyors- hangos hírújság),
Szentes TV és az önkormányzat dolgozói
A verseny fővédnöke: Szabó Zoltán Ferenc (Szentes polgármestere)
Résztvevők:
Bárki, aki kedvet és erőt érez magában, lehet amatőr és igazolt sportoló, korosztálytól, nemtől függetlenül, vagy akit „csak” a segítő szándék vezérel.
Helyezések eldöntése:
Nem hagyományos verseny, ezért a szervezők időeredményt nem mérnek, nem dokumentálnak, eredményt, sorrendet nem hirdetnek.
Amennyiben valaki nem szeretne indulni a jótékonysági rendezvényen, mégis szeretné támogatni a sportcsarnok újjáépítését, akkor ezt a következő számlaszámra történő átutalással megteheti:
SPORTCSARNOK HELYREÁLLÍTÁSÁÉRT
OTP BANK: 11735043-15726920-05980000

Vélemény, hozzászólás?