Hírek Kiemelt hírek Szentes

Vitaminbomba véradások!

Szeged után három megyei városban folytatódnak a tavaszváró, kiemelt Vitaminbomba véradások! A Magyar Vöröskereszt és a Gyógyszerész a Háznál program ezúttal is közösen hív minden egészséges hódmezővásárhelyit, makóit és szentesit vért adni, hogy lendületben maradva együtt segítsünk azoknak, akik a járványhelyzetben is rászorulnak! Ahogy a sikeres szegedi kiemelt véradáson, most is AJÁNDÉK vitamin a jutalma minden véradónknak!

 

Kiemelt véradásokat tart Hódmezővásárhelyen, Makón és Szentesen eltérő időpontokban a Magyar Vöröskereszt és a Gyógyszerész a Háznál program! Vitaminbomba véradásainkra különösen azokat várjuk, akik még nem adtak vért vagy hosszú idő után újrakezdenék ezt az önzetlen tevékenységet! Rájuk számítva érhetjük el, hogy a koronavírus miatti visszaesést a véradásokban pótolni tudjuk!

Szentes

Február 25-e, csütörtök 14-17 óra

Vérellátó Osztály, Sima Ferenc utca 44-58.

 

Hódmezővásárhely

Február 20-a, szombat 8-10 óra

Csúcsi Olvasókör, Jókai utca 56-58.

Makó

Február 22-e, hétfő 13-16 óra

Véradó Állomás, Kórház utca 2.

 

 

JutaVit C-vitamin 500 mg Csipkebogyó+D3+Cink retard filmtabletta

Minden véradónk a megszokott ajándékok mellett egy doboz 500 mg-os JutaVit C-vitamint kaphat a Gyógyszerész a Háznál program támogatásával! Tavasz előtt a legyengültebb szervezetünknek igazi felüdülés a vitaminpótlás, immunrendszerünk megerősítése pedig a járványhelyzetben talán még fontosabb!

 

Ez a program gyógyszereket visz házhoz olyanoknak, akik erre valamilyen okból rászorulnak vagy nincs idejük a napközbeni munka mellett időben eljutni a patikákba, hogy szakemberekkel konzultáljanak.

KÖSZÖNJÜK, HOGY ÖN IS SEGÍT AZOKNAK, AKIK VÉRRE VÁRNAK!

 

Vélemény, hozzászólás?