Kiemelt hírek Szentes

Vízilabda ünnep Szentesen

A vízilabda női Világliga európai selejtező, egyben Európa Kupa-selejtező, 10. játéknapját március 5-én Szentesen, a dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában rendezték meg. Már ez önmagában nagy ünnep lenne egy kisváros életében, de az alkalomra eljöttek a vízilabda szövetség vezetői, vízilabdás örökös bajnokok, a régió vízilabda csapatai.

Ünnep volt azért is, mert az említette vízilabdás „hírességek” időt szakítottak arra, hogy a világliga mérkőzés előtt emlékezzenek a fiatalon elhunyt világ-, és Európa-bajnok Sipos Editre, megkoszorúzzák az uszoda területén található szobrát. Itt Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke méltatta a szentesi pólós hölgy tudását, szorgalmát, aki nagyon nagyok sok mindent tett a vízilabdáért.

A szövetség és a Szentesi Vízilabda Klub vezetése koszorúkat helyezett el a szobornál.
Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2589490217788786

És még továbbra is ünnep, még mindig a mérkőzés előtt: Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Bujdosó Tamás, a helyi vízilabda klub elnöke a zsúfolásig (840 néző) megtelt lelátók előtt köszöntötte az elmúlt szezonbeli országos utánpótlás bajnokságokban kiemelkedő eredményeket elérő fiatal szentesi játékosokat (gólkirályokat) Dömsödi Dalmát, Kudella Pannát és Mihály Kingát. (a videón)
Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2589503091120832

Az ünneplésre a koronát a női vízilabda magyar válogatott tette fel, akik remek védekezéssel, látványos támadás-befejezésekkel, jó játékkal, magabiztosan legyőzték ellenfelüket, az olasz válogatottat:

MAGYARORSZÁG–OLASZORSZÁG 12-8

 

Szentesi – kíváló fiatal pólósok köszöntése

Vízilabda ünnep Szentesen(Videóval, képgalériával)A vízilabda női Világliga európai selejtező, egyben Európa Kupa-selejtező, 10. játéknapját március 5-én Szentesen, a dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában rendezték meg. Már ez önmagában nagy ünnep lenne egy kisváros életében, de az alkalomra eljöttek a vízilabda szövetség vezetői, vízilabdás örökös bajnokok, a régió vízilabda csapatai. Ünnep volt azért is, mert az említette vízilabdás „hírességek” időt szakítottak arra, hogy a világliga mérkőzés előtt emlékezzenek a fiatalon elhunyt világ-, és Európa-bajnok Sipos Editre, megkoszorúzzák az uszoda területén található szobrát. Itt Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke méltatta a szentesi pólós hölgy tudását, szorgalmát, aki nagyon nagyok sok mindent tett a vízilabdáért.A szövetség és a Szentesi Vízilabda Klub vezetése megkoszorúkat helyezett el a szobornál.Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2589490217788786És még továbbra is ünnep, még mindig a mérkőzés előtt: Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Bujdosó Tamás, a helyi vízilabda klub elnöke a zsúfolásig (840 néző) megtelt lelátók előtt köszöntötte az elmúlt szezonbeli országos utánpótlás bajnokságokban kiemelkedő eredményeket elérő fiatal szentesi játékosokat (gólkirályokat) Dömsödi Dalmát, Kudella Pannát és Mihály Kingát. (a videón)Képgaléria:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=2589503091120832Az ünneplésre a koronát a női vízilabda magyar válogatott tette fel, akik remek védekezéssel, látványos támadás-befejezésekkel, jó játékkal, magabiztosan legyőzték ellenfelüket, az olasz válogatottat:MAGYARORSZÁG–OLASZORSZÁG 12-8

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2019. március 5., kedd

Vélemény, hozzászólás?