Kiemelt hírek Szentes

Vízipóló nagyüzem hétvégén a szentesi strandon

vízilabda

A BENU férfi vízilabda magyar kupa 2. fordulójának egyik helyszíne Szentes lesz. A Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda 33 méteres nyitott medencéjében július 31-én, pénteken és augusztus 1-jén, szombaton férfi és női mk-meccseket rendeznek.

Július 31-én 17 órától a 2020–2021-es idény második tétmeccse vár a Hungerit-Szentesi VK női vízilabdacsapatára, az Eger elleni magyar kupa-összecsapáson bemutatkozik hazai közönség előtt a szentesi születésű új vezetőedző, Matajsz Márk, valamint a friss igazolások, Maczkó Lilla, Tóth Csenge, Polák Zsófia és Tamara Kolarova.

Külön öröm, hogy a pénteken 19 órakor kezdődő KSI–Metalcom Szentes találkozót az M4 Sport televízió műsorára tűzi, ahogyan a 20.30-as Eger–Szolnok összecsapást is.

Egy igazi vízilabdafesztivál lesz péntektől vasárnap estig a szentesi uszodában, hiszen immár 17. alkalommal rendezik meg a Diapolo Kupát serdülő- és gyermekcsapatok számára a fedett medencében, míg szombaton 15.30-tól (serdülő), 16.45-től (gyermek) és 18 órától (ifjúsági) szentesi leány csapatok a Szeged ellen ugranak vízbe.

Vélemény, hozzászólás?