Kiemelt hírek Szentes

Zenével ünnepeltek a „Deákosok”

A Szentesi Deák Ferenc Általános Iskola tornatermében, a Magyar Kultúra Napja tiszteletére január 24-én növendékhangversenyt szerveztek. Azok a diákok mutatkoztak be, akik valamilyen hangszeren tanulnak a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskolában.

A megjelenteket Varga Sándorné igazgatónő köszöntötte, a jeles nap előzményeiről, a kultúra ápolásának fontosságáról beszélt. Az iskola tanulói közül aránylag sokan járnak hangszeres képzésre a zeneiskolába, ezért áldozatos munkájukért köszönetet mondott a művészeti iskola vezetőjének és tanár- kollégáinak. A program keretében ajándékkal (is) megköszönték a felkészítő zenetanárok munkáját.

A növendék-hangversenyen 20 diák lépett fel, valamint az általános iskola kórusa – Vajdáné Balogh Ida vezényletével. A fellépők részletes névsorát, a programban elhangzott művek címeit a képmellékletben itt tekinthetik meg.

Képmelléklet:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3473426446061821

Deák iskola kultúra napi koncert

Zenével ünnepeltek a „Deákosok”(Képmelléklettel)A Szentesi Deák Ferenc Általános Iskola tornatermében, a Magyar Kultúra Napja tiszteletére január 24-én növendékhangversenyt szerveztek. Azok a diákok mutatkoztak be, akik valamilyen hangszeren tanulnak a Lajtha László Alapfokú Művészeti Iskolában.A megjelenteket Varga Sándorné igazgatónő köszöntötte, a jeles nap előzményeiről, a kultúra ápolásának fontosságáról beszélt. Az iskola tanulói közül aránylag sokan járnak hangszeres képzésre a zeneiskolába, ezért áldozatos munkájukért köszönetet mondott a művészeti iskola vezetőjének és tanár- kollégáinak. A program keretében ajándékkal (is) megköszönték a felkészítő zenetanárok munkáját.A növendék-hangversenyen 20 diák lépett fel, valamint az általános iskola kórusa – Vajdáné Balogh Ida vezényletével. A fellépők részletes névsorát, a programban elhangzott művek címeit a képmellékletben itt tekinthetik meg.Képmelléklet:https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=3473426446061821

Közzétette: Szentesi Gyors – hangos hírújság – 2020. január 24., péntek

Vélemény, hozzászólás?