Hírek Szentes

Zsoldos Napok – 2017

A HSZC Zsoldos Ferenc Szakgimnáziuma és Szakiskolája az idén is megszervezte a már hagyományos Zsoldos Napokat. Az október 19-20-án rendezett eseményen közel 40 program közül választhattak az intézmény diákjai, továbbá az érdeklődők.

 

Pintér Etelka, az iskola igazgatója megnyitójában elmondta, hogy a két napos rendezvény szorosan kapcsolódik az intézmény Pedagógiai Programjához, más formában, akár a tantervtől eltérő ismereteket is nyújt a résztvevőknek. (Ezért kérték is, hogy „pecséttel” igazolják jelenlétüket a diákok).

 

Voltak külső előadók, akik a családi élet számos ágát érintve tartottak előadásokat, vagy foglalkozásokat, vagy az egészséges életmód helyes útjait idézték fel, vagy az elsősegélynyújtás jelentőségét ismerhették fel a gyakorlati bemutatókon.

 

Változatos sportversenyeken bizonyíthattak a Zsoldosban tanulók, vagy épp az egyes tantárgyakhoz kapcsolható vetélkedőkön, interaktív játékokon.

 

A rendőrség és a honvédség helyi munkatársai előadásokat, bemutatókat, vetélkedőket szerveztek, de még – sikeres – kerékpár regisztrációt is tartottak.

 

Képgaléria az első napról:

navigate_before
navigate_next

 

Képgaléria a második napról:

navigate_before
navigate_next

 

 

Vélemény, hozzászólás?