Kiemelt hírek Sport Szentes

Ezúttal nem segítettek a büntetőrúgások

A Szentesi Kinizsi labdarúgó csapata augusztus 8-án a Pusztai László sporttelepen egész szép számú nézősereg közepette fogadta Mórahalom csapatát a Magyar Kupa második fordulójának mérkőzésén: a tét már a legjobb négy közé jutás volt. Az ellenfél talán egy kicsit sikeresebb jelennel (jobb játékerővel) rendelkezik, ezért szükség lett volna egy kis szerencsére is a tovább jutáshoz – de ez nem jött össze.

Szentesi Kinizsi – Mórahalom 1:1 (1:1) büntetőkkel 5:6
A Kinizsi összeállítása: Verebélyi, Köteles, Légrádi, Juhász, Kiss-Kása, Bertók M., Prozlik (Lázár, 72.), Molnár, Péter (Koncz, 54.), Bartucz, Bertók G. Játékos-edző: Koncz Zsolt.

A Kinizsi egész jól kezdte a mérkőzést, egy szép Juhász Csaba fejes góllal meg is szerezte a vezetést, de 12 perc múlva egyenlítettek a vendégek.
A második félidő nagy küzdelmet hozott: a Mórahalom egymás után dolgozta ki helyzeteit, a Kinizsi pedig mindvégig hősiesen védekezett, de helyzetei neki is voltak. (Juhász Csabát – második sárga lapja miatt a hosszabbítás első percében ki is állították.)

A rendes játékidőben nem tudtak dönteni a tovább jutásról a csapatok, így jöttek a 11-es rúgások, ebben több szerencséje volt a vendégeknek, ők jutottak tovább.

Képgaléria:
https://www.facebook.com/pg/szentesigyors/photos/?tab=album&album_id=4212038765533915

Vélemény, hozzászólás?