Kiemelt hírek Szentes

Több mint nyolcvanan adtak ma vért a Legrand-nál

A Dr. Bugyi István Kórház, a Vöröskereszt Szentesi Vezetősége és Legrand Szentes a cég Szabadidő Központjában október 15-én kiszállásos véradást tartott. A gazdasági társaságnál éven három alkalommal tartanak véradást, ez volt az idei utolsó – de ez is nagyon eredményes volt: 82-en jelentkeztek véradásra, közülük 6-an első ízben.

A képeinken csak többszörös véradókat láthatnak, ezért elmondjuk, hogy a Legrand a harminc véradás feletti jubiláló donoroknak külön ajándékot ad. Egyébként a cégtől minden véradó kap négy óra munkaidő kedvezményt, ezúttal tollakat adtak ajándékba, és természetesen megkapták a városszerte „járó” étkezési utalványokat és a fürdő belépőket.

A cég véradó szervezőitől azt is megtudtuk, hogy már készülnek a novemberben esedékes véradók városi köszöntésére, ahol több véradójuk kap majd elismerést.

Képek:

navigate_before
navigate_next

Szentesen  a következő kiszállásos véradást október 17-én 13.00- 16.00 óra között a Magyar Közút Zrt. Szentesi Kirendeltségénél tartják.

Továbbá minden héten, kedden és szerdán 07.30-12.00 óráig, valamint csütörtökön 14.00- 17.00 óráig tartanak véradást Szentesen, a Vérellátó Állomáson

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?